Tisztelt OTDK Plusz Résztvevők! Tisztelt Kollégák! Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntjük az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Plusz Orvos- és Egészségtudományi Szekciójának rendezvényén, melyet az Országos Tudományos Diákköri Tanács a korábbi Prezentációs Verseny helyett hozott létre. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a 2021. április 6. és 9. között online megrendezett 35. OTDK után, Szegeden személyesen is vendégül láthatjuk az Orvos- és Egészségtudományi Szekció tagozatainak első helyezettjeit.

A rendezvény megpróbálja pótolni a tavaszi online konferencia miatt elmaradt személyes találkozást, szakmai ismeretek megosztását. A program 2021. szeptember 1-jén a résztvevők érkezésével kezdődik. Szeptember 2-án délelőtt és délután 3-3 párhuzamos tagozatba sorolva összesen 53 hallgatói előadáson vehetünk részt. Izgalmas versenynek nézünk elébe, hiszen az OTDK tagozatokban legjobban szereplő hallgatók mérik össze előadói készségeiket. A zsűriben az orvos- és egészségtudományi felsőoktatási intézmények neves oktatói mellett a résztvevő hallgatók is fontos szerepet kapnak, és feladatuk elsősorban nem a szakmai tartalom megítélése, hanem az előadás során alkalmazott szemléltető módszerek, technikák, kifejezőkészség összehasonlítása lesz. Tagozatonként egy (összesen tehát hat) nyertes hallgató részesül díjazásban. Az előadásokon kívüli időtartamokban a résztvevők kihasználhatják a Hunguest Hotel Forrás wellness részlege által nyújtott kikapcsolódási lehetőségeket. Szeptember 2-án este a rendezvény az eredményhirdetéssel és közös élőzenés gálavacsorával zárul.

Bízunk benne, hogy a tavaszi konferenciához hasonlóan az OTDK Plusz is eredményesen zárul, és lehetőségük lesz szakmai kapcsolatok és barátságok kialakítására. Ehhez sok sikert és kellemes időtöltést kívánunk a programon résztvevőknek!

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Rakonczay Zoltán                                                  
a 35. OTDK Orvos-és Egészségtudományi
Szekciójának ügyvezető elnöke

Prof. Dr. Mátyus László
az OTDT Orvos-és Egészségtudományi
Szakmai Bizottságának elnöke

Prof. Dr. Peták Ferenc
a 35. OTDK Orvos-és Egészségtudományi
Szekciójának ügyvezető társelnöke

Dr. Nagy-Grócz Gábor
a 35. OTDK Orvos-és Egészségtudományi
Szekciójának ügyvezető társelnöke